Home    BHV kasten  SAFE staande Brancardkast leeg oranje
SAFE staande Brancardkast leeg oranje

SAFE staande Brancardkast leeg oranje


Afmeting 200 x 30 x 20 cm

De Staande Eerste Hulp / brancardkast is de smalste kast in de Safe-System. Met een oppervlakte van 20 x 30 cm is deze kast speciaal geschikt voor bedrijven of fabrieken met kleine werkruimte. Afmeting 200 x 30 x 20 cm, elektrostatisch gecoat. Een deur, met cilinder slot en een rubber afdichtingband aan de buitenkant om voor een goede afsluiting te zorgen. Een kastje met glas bevindt zich in de deur. Oranje.


euro 286.95

Artikelcode: K-00-00-04

SAFE staande Brancardkast leeg oranje


  • Productinformatie

Alle onderdelen van het Safe-System hebben dezelfde lijn en kunnen met elkaar en naar verschillende kanten gecombineerd worden, omdat alle modellen aan elkaar gemaakt kunnen worden. Wanneer u deze kasten voor een Eerste Hulpkamer gebruikt, kunt u door te combineren een complete uitrusting aan Eerste Hulpkasten samenstellen. Bij noodgeval is de kast te openen, door een inslagruitje in te slaan voor de reservesleutel.
Het SAFE-System is gemaakt van hoge kwaliteit metaalplaat.
De kast zelf heeft een rubber afsluiting van foam rond de deuropening om het binnendringen van stof enz. tegen te gaan. Binnen bevinden zich legplanken met veilige ronde hoeken. Zij kunnen tegen de meest gebruikte desinfectanten. De kasten zijn in drie kleuren leverbaar. Tevens vindt u op elke kast de overeenkomstige inhoudspictogrammen.