Home    BHV kasten  SAFE brancardkast leeg oranje
SAFE brancardkast leeg oranje

SAFE brancardkast leeg oranje


Afmeting 112 x 49 x 20 cm

De SAFE Brancardkast kan in vele verschillende omgevingen gebruikt worden en kan op allerlei manieren gecombineerd worden.

De verschillende modellen Aanbouwsafe, Eurosafe en Juniorsafe kunnen een aanvulling zijn voor een Eerste Hulp ruimte, Eerste Hulp stations. Afmeting 112 x 49 x 20 cm. Metaal plaat. Elektrostatisch gecoat. Vet en olie afstotend.  Met opschrift en pictogrammen. Kleur oranje


euro 283.95

Artikelcode: K-00-00-03

SAFE brancardkast leeg oranje


  • Productinformatie

Alle onderdelen van het Safe-System hebben dezelfde lijn en kunnen met elkaar en naar verschillende kanten gecombineerd worden, omdat alle modellen aan elkaar gemaakt kunnen worden. Wanneer u deze kasten voor een Eerste Hulpkamer gebruikt, kunt u door te combineren een complete uitrusting aan Eerste Hulpkasten samenstellen. Bij noodgeval is de kast te openen, door een inslagruitje in te slaan voor de reservesleutel.
Het SAFE-System is gemaakt van hoge kwaliteit metaalplaat.
De kast zelf heeft een rubber afsluiting van foam rond de deuropening om het binnendringen van stof enz. tegen te gaan. Binnen bevinden zich legplanken met veilige ronde hoeken. Zij kunnen tegen de meest gebruikte desinfectanten. De kasten zijn in drie kleuren leverbaar. Tevens vindt u op elke kast de overeenkomstige inhoudspictogrammen.