Home    BHV kasten  JUNIOR-SAFE leeg oranje
JUNIOR-SAFE leeg oranje

JUNIOR-SAFE leeg oranje


Afmeting 49 x 42 x 22 cm

JUNIOR-SAFE Eerste Hulp kast - leeg   0503019

Het SAFE-Systeem is gemaakt van hoge kwaliteit metaalplaat. De kast zelf heeft een rubber afsluiting van foam rond de deuropening om het binnendringen van stof enz. tegen te gaan. Binnen bevinden zich legplanken met veilige ronde hoeken. Zij kunnen tegen de meest gebruikte desinfectanten.
Afmeting 49 x 42 x 22 cm. 1 deur afsluitbaar. Kleur: oranje.


euro 141.45

Artikelcode: K-00-00-01

JUNIOR-SAFE leeg oranje


  • Productinformatie

Alle onderdelen van het Safe-System hebben dezelfde lijn en kunnen met elkaar en naar verschillende kanten gecombineerd worden, omdat alle modellen aan elkaar gemaakt kunnen worden. Wanneer u deze kasten voor een Eerste Hulpkamer gebruikt, kunt u door te combineren een complete uitrusting aan Eerste Hulpkasten samenstellen. Bij noodgeval is de kast te openen, door een inslagruitje in te slaan voor de reservesleutel.
Het SAFE-System is gemaakt van hoge kwaliteit metaalplaat.
De kast zelf heeft een rubber afsluiting van foam rond de deuropening om het binnendringen van stof enz. tegen te gaan. Binnen bevinden zich legplanken met veilige ronde hoeken. Zij kunnen tegen de meest gebruikte desinfectanten. De kasten zijn in drie kleuren leverbaar. Tevens vindt u op elke kast de overeenkomstige inhoudspictogrammen.