Home    Verbandtrommels  HEKA® Eerste Hulp schouder-/sporttas
HEKA® Eerste Hulp schouder-/sporttas

HEKA® Eerste Hulp schouder-/sporttas


De HEKA® EHBO schouder-/sporttas is een uitbreiding binnen het BHV- en EHBO-assortiment. Een kwalitatief hoogwaardige schouder-/sporttas waarin producten voor het verlenen van eerste hulp geplaatst kunnen worden en er ook weer snel uitgehaald kunnen worden.


euro 87.95

Artikelcode: T-00-00-53

HEKA® Eerste Hulp schouder-/sporttas


  • Productinformatie

Een EHBO tas is onmisbaar voor elke hulpverlener bij evenementen of bedrijfshulpverlening. De HEKA® EHBO schouder-/sporttas is een uitbreiding binnen het BHV- en EHBO-assortiment. Een kwalitatief hoogwaardige schouder-/sporttas waarin producten voor het verlenen van eerste hulp geplaatst kunnen worden en er ook weer snel uitgehaald kunnen worden.
In de tas zit een uitklapbaar gedeelte, waarin de producten makkelijk opgeborgen en geordend kunnen worden.  Dit gedeelte is afritsbaar. Verder is de tas voorzien van allerlei praktische opbergvakken. Dit zorgt ervoor dat de materialen perfect op hun plaats blijven zitten. Zo heeft de hulpverlener, bij een noodsitutatie, alles direct bij de hand.
De tas krijgt een bijzondere en persoonlijke uitstraling door het plaatsen van een insteekkaart aan de voorkant van de eerste hulp schouder-/sporttas. Deze insteekkaart wordt meegeleverd en is aan één kant blanco. De schouder-/sporttas is verkrijgbaar in het rood en wordt standaard leeg geleverd.